LES JARDINS DE MARRAKECH

Vurderet 9.1 i 348 anmeldelser. 16 værelser.

LES JARDINS DE MARRAKECH ligger i Marrakech og har bjergudsigt, restaurant, heldagssikkerhed, bar, have og udendørs pool der er åben året rundt. Overnatningsstedet har terrasse, bordtennis, gratis privat parkering og gratis wi-fi. Værelserne har terrasse med udsigt over haven.

Samtlige ferieboliger på pensionatet har aircondition, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks samt eget badeværelse med brusekabine, hårtørrer og gratis toiletartikler. Samtlige ferieboliger har kedel, og nogle af værelserne har balkon, og andre har også pooludsigt. Samtlige ferieboliger på pensionatet har sengelinned og håndklæder.

Der er café og hotellounge.

Pensionatet har børnebassin. Gæsterne på LES JARDINS DE MARRAKECH kan spille tennis på stedet eller tage på vandreture i omgivelserne.

Bahia-paladset ligger 22 km fra overnatningsstedet, og det orientalistiske museum i Marrakech ligger 23 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Marrakech-Menara Lufthavn, 27 km fra LES JARDINS DE MARRAKECH, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af LES JARDINS DE MARRAKECH

  1. Jardin Rouge

    3 km fra hotellet
    Route de Fès

  2. ضــيـعـة أزغـــار

    3.9 km fra hotellet

  3. Manzil La Tortue

    Ottimo rapporto qualità prezzo. Pulito. Tranquillo

    9.5 km fra hotellet

  4. Las Palmeras

    This hotel is an ideal choice for guests with children. It's also close to main golf courses.

    9.7 km fra hotellet